ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 • Posted on:  Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 13:32

ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Πιστοποίησης Πληροφορικής 

Αναγνωρισμένα από ΑΣΕΠ, από τον Ιδιωτικό Τομέα, από προκηρύξεις Δημόσιου Τομέα, Προγράμματα ΕΣΠΑ και από το Εξωτερικό.


ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ! ! !

Κόστος συμμετοχής για την απόκτηση των 3 βασικών ενοτήτων ανέρχεται στο ποσό των 195€ . 

 

Δωρεάν Δίδακτρα Παρακολούθησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΓΡΑΜΜΗ διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Πληροφορικής με μοναδική οικονομική επιβάρυνση τα παράβολα συμμετοχής στις εξετάσεις, τα οποία οδηγούν στην απόκτηση Αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ σε συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους οργανισμούς Πιστοποιήσεων και αποτελώντας επίσημο εξεταστικό κέντρο της VELLUM Global Educational Services και IT Skills.

Η Πιστοποίηση Γνώσεων Η/Υ βεβαιώνει ότι ο κάτοχος γνωρίζει τις βασικές έννοιες Πληροφορικής και μπορεί να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή στις κύριες εφαρμογές του. Η απόκτηση και η πιστοποίση γνώσεων και δεξιοτήτων της Πληροφορικής αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και πολύτιμο επαγγελματικό εφόδιο για την επιτυχή ολολήρωση των σπουδών, την ένταξη στην αγορά εργασία και την επιτυχημένη εξέλιξη της καριέρας κάθε ατόμου.

 Τόπος υλοποίησης: Λάρισα

grammi-autoapasxoloumenoi

Η πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, υπαλλήλους εταιριών, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες όλων των κλάδων και γενικότερα σε οποιονδήποτε θέλει να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στους υπολογιστές με ένα Πιστοποιητικό που ακολουθεί τις ίδιες προδιαγραφές και οδηγίες όπως αυτές έχουν ορισθεί με Προεδρικό Διάταγμα και ζητείται σε κάθε προκήρυξη του Δημοσίου.

Το Πιστοποιητικό Vellum in IT Skills είναι ένα πιστοποιητικό βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής βασισμένο στο λογισμικό του Microsoft Office που εξετάζει τις πιο σημαντικές δεξιότητες της Τεχνολογίας των Πληροφοριών, αυτές δηλαδή που απαιτούνται κατά τη διάρκεια όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, στην εργασία αλλά και στην καθημερινότητά μας. Η πιστοποίηση αυτή πληρεί τα κριτήρια και της ΚΥΑ 121929/Η/2014-ΦΕΚ Βτ2123/01-08-2014 και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έγκυρα Πιστοποιητικά Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής για τις προκηρύξεις δημόσιων οργανισμών και του ΑΣΕΠ.

1. Για την απόκτηση της βασικής Πιστοποίησης Vellum Diploma in IT Skills για τις ενότητες που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ απαιτείται η παρακολούθηση των 3 ενοτήτων οι οποίες αποτελούνται από 30 ώρες εκπαίδευσης και δυνατότητα 20 ωρών πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις μας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Οι 3 ενότητες περιλαμβάνουν τις εξής θεματικές ενότητες: 

 • Υπηρεσίες διαδικτύου
 • Επεξεργασία κειμένου
 • Υπολογιστικά φύλλα

Το κόστος για τις 3 ενότητες ανέρχεται στο ποσό των 300€.

 • Κόστος πιστοποίησης: 65€
 • Κόστος εξετάσεων ανά ενότητα: 35€
 • Έκδοση πιστοποιητικού: ΔΩΡΕΑΝ

Για τους ανέργους, τους φοιτητές και τους δημοσιους υπαλληλους,σε τμήμα 10 ατόμων, το κόστος των 3 βασικών ενοτήτων ανέρχεται στο ποσό των 195€.

2. Για την απόκτηση του πλήρους Πιστοποιητικού Vellum Diploma in IT Skills απαιτείται η παρακολούθηση 6 ενοτήτων οι οποίες αποτελούνται από 50 ώρες εκπαίδευσης και δυνατότητα 30 ωρών πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις μας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Οι 6 ενότητες περιλαμβάνουν τις εξής θεματικές ενότητες:

 • Υπηρεσίες διαδικτύου
 • Επεξεργασία κειμένου
 • Υπολογιστικά φύλλα
 • Χρήση υπολογιστών και διαχείρηση αρχείων 
 • Παρουσιάσεις 
 • Βάσεις Δεδομένων

Το συνολικό κόστος για τις 6 ενότητες Vellum Diploma in IT Skills ανέρχεται συνολικά στην ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ των 380€.


*Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

**Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

                          

 Δείτε όλα τα σεμινάρια στη Λάρισα